Wandel4daagse in Haarlem

Van dinsdag 8 t/m vrijdag 11 mei 2012 gaat de eerste Wandel4Daagse Haarlem van start met als doel uit te groeien tot een jaarlijks terugkerend wandelevenement.

 

Haarlem bijt de spits af.

De eerste wandel4daagse in 2012, vindt plaats in Haarlem. Dit gloednieuwe wandelevenement laat deelnemers de prachtige omgeving van Haarlem en Kennemerland beleven. Maar ook binnen de stadswallen heeft de hoofdstad van Noord-Holland veel te bieden. Vier dagen achter elkaar wandelen in Haarlem en omgeving. Voor iedereen! Er is keuze uit 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km, 40 km en 50 km. Wilt u meehelpen in de organisatie, , meldt u zich dan aan als vrijwilliger bij de organisatie.

In Haarlem en omgeving kijk je echt je ogen uit. Vier dagen door verschillende landschappen. Over de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De bollenvelden bij Lisse, het waterwingebied van de Amsterdamse waterleiding duinen, door Spaarnwoude, Spaarndam, Penningsveer, en langs het Spaarne en de Mooie Nel.

Maar op andere dagen langs de Geestgronden, en door het duin- en bosgebied bij Overveen, Bloemendaal, Zandvoort, Santpoort en landgoed Beeckestijn. De langere afstanden komen langs het Noordzeekanaal bij IJmuiden, maar ook in Hoofddorp en omgeving. De derde dag doet u de Haarlemmerhout met het Provinciehuis aan, teveel om op te noemen. Tot slot de laatste dag een spetterende aankomst in het Centrum van Haarlem. Dagelijks wordt gestart en gefinisht in de overdekte kunstijsbaan, goed te bereiken met alle vormen van vervoer met onder andere het treinstation van Bloemendaal dat zich op een steenworp afstand bevindt.

De organisatoren houden rekening met een opkomst van tussen de 2000 en 5000 deelnemers,  waarvan velen voor het eerst aan een wandel4daagse meedoen. Uit Haarlem, IJmuiden en de nabije omgeving. Maar ook uit Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en andere grote steden in Noord-Holland en de Randstad.

Voorbereiding. In het belang van de deelnemer wordt aan alles gedacht. Een speciaal voorbereidingsprogramma met een trainingsschema, zorgt ervoor dat deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op dit hagelnieuwe wandelevenement. Per 1 februari wordt er op zaterdagmorgen zelfs een aparte training georganiseerd, onder leiding van een Allround Wandel Trainer. Een goede stok achter de deur. Vraag de informatie aan per e-mail: info@sportwandelschool.nl of Bel naar 0229-239447.

Nieuwsbrief Wandel4daagse
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Wandel4daagse van Haarlem meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden en informatie.
Op de website www.wandel4daagsehaarlem.nl vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. Beschikt u niet over internet kunt u het aanmeldformulier opvragen. Tel: 0229-239447

Meest recente berichten

img_1471 gymzaal1 dekamarkt-tekening4 dekamarkt-tekening5