WandelFit Haarlem

Vanaf februari 2012 start WandelFit in Haarlem, onder leiding van Ruud van Hooijdonk namens de Sportwandelschool. WandelFit Haarlem bereidt u in tien weken voor op deelname aan een nieuw, veelbelovend evenement: De 1e Wandel4daagseHaarlem. Deze vindt plaats van 8 tot 11 mei 2012 en wordt georganiseerd door SportSupport en de Sportwandelschool. De wandel4daagse Haarlem start 4 dagen lang vanaf de Kunst IJsbaan. Vanaf daar voeren de routes van o.a. 10 kilometer u elke dag langs de mooiste plekjes in de omgeving van Haarlem. Andere afstanden zijn 15, 20, 25, 30, 40 en 50 km per dag.

Het programma WandelFit start op zaterdag 4 februari om 09.00 uur met een kennismakingsdag. U maakt kennis met de andere deelnemers en de trainer. U bent welkom bij de Tennisvereniging Tetterode aan de Tetterodeweg 15 in Overveen/Bloemendaal. Dan wordt via een kennismakingstraining uw beginsituatie en uw einddoel bepaald. Na de tien wekelijkse trainingen volgt een terugkomdag waarbij het programma wordt afgesloten. Deze trainingen zullen plaatsvinden op de zaterdagen tussen 11 februari en 5 mei. Hierna zullen de WandelFit deelnemers samen meedoen aan de Wandel4daagse Haarlem. Meer informatie staat op website: www.wandel4daagsehaarlem.nl

Na het project WandelFit bent u van harte welkom om aan te sluiten bij de wandelgroepen van de Sportwandelschool in de regio. Wilt u zich aanmelden voor WandelFit. Meldt u zich dan aan via de website www.wandelFit.nl.

Heeft u geen internet dan kunt u telefonisch contact opnemen met de Sportwandelschool 0229-239447

Meest recente berichten

deelplan2 weidegebied deelplan3 dekamarkt-tekening2